Testimoniale

Ceea ce a început ca o colaborare trecătoare, atunci când aveam nevoie de un site pentru magazinul meu online, s-a dovedit a fi o legătură de lungă durată, care persistă chiar și acum! La Desy am găsit acea echipă de oameni dispusă să se ocupe în permanență de nevoile afacerii mele! FlashAutomate.ro este un magazin destul de complex, dar Desy a știut întotdeauna să-l gestioneze așa cum trebuie, astfel încât eu să nu-mi dezamăgesc niciodată clienții.

Am apelat la ei pentru crearea și optimizarea site-ului, dar acum tot ei se ocupă și de mare parte din promovarea afacerii în mediul online. Sunt pricepuți la tot ceea ce înseamnă prezență în online, dar cel mai mult îți place că mi-au oferit întotdeauna soluții personalizate și mi-au și explicat cum și de ce trebuie procedat într-un anumit fel, ca să păstrez clienții aproape de afacerea mea.

Flash Automate (Florin Boștină - 2014)

Am descoperit Desy dintr-o întâmplare, atunci când Easy Credit era doar un proiect la început de drum. Aveam nevoie de un site potrivit, dar voiam și vizibilitate în online. Să fiu sincer, nu mă pricep la astfel de lucruri, așa că m-am lăsat pe mâna lor și pot spune că nu regret deloc! Desy m-a ajutat să transform Easy Credit într-una dintre cele mai apreciate societăți de împrumut din România.

Este dificil să găsești oameni care să te susțină în felul în care o fac ei! Au trecut deja vreo 3 ani de când am început să colaborăm, dar pot spune că n-am luat niciodată în calcul ideea de a apela la serviciile altor oameni. Sunt mulțumit de ceea ce-mi oferă Desy și nu cred că aș găsi în altă parte ceva asemănător.

Easy Credit (Gabriel Dumitru - 2015)

A trecut atât de mult timp de când am început să colaborez cu Desy să nici nu mai știu cum i-am descoperit... Ce țin minte este că era în perioada în care toate proiectele de succes încercau să se remarce în online, prin site-uri cât mai interesante, așa că am decis să merg pe mâna celor de la Desy și să-i las pe ei să construiască site-ul Bestevent. A fost cea mai bună decizie de la acea vreme, dovadă fiind faptul că încă mai colaborez cu ei, deși au trecut atât de mulți ani de atunci.

Ceea ce mi-a plăcut întotdeauna la Desy a fost modul în care lucrează. Sunt extrem de rapizi și se vede că își dau interesul în tot ceea ce fac. În parte, este și meritul lor pentru evoluția atât de bună pe care a avut-o Bestevent, pentru că, fără un site de prezentare ca cel pe care îl avem în prezent, clienții nu ne-ar fi acordat atât de multă încredere ca acum.

Bestevent (Cristi Gireadă - 2013)

Lucrez cu Alin de ani de zile și pot spune că am găsit în el o persoană demnă și de încredere, care mi-a fost alături ori de câte ori am avut nevoie. De-a lungul timpului, el și echipa lui mi-au demonstrat că, deși sunt profesionist în chirurgie estetică, fără o promovare online eficientă totul este degeaba.

Competiția e mare, mai ales în domeniul în care lucrez eu, așa că le-am dar mână liberă celor de la Desy ca să mă ajute să fac clinica Estet Laser cât mai vizibilă în mediul online. Rezultatele vorbesc de la sine și este evident de ce n-o să încetez colaborarea cu ei prea curând. Mi-au demonstrat că pot obține rezultate profitabile și că merită să le acord toată încrederea mea!

Dr. Baker (2013)

Sunt genul de persoană care pune mare preț pe comunicare, sub toate formele ei. Asta m-a atras cel mai mult la Desy, faptul că pun pe primul loc relațiile cu cliențiilor și că m-am făcut să simt că problemele mele chiar contează pentru ei. Au dat dovadă de implicare și mi-au fost de mare ajutor în momentul în care Primat Gold era doar o simplă idee de afaceri.

Pot spune că succesul meu se datorează într-o mare măsură și lor, fiindcă au acționat rapid și eficient. Îi apreciez pentru ceea ce au reușit să facă pentru Primat Gold și pentru faptul că s-au adaptat cerințelor mele, iar atunci când am avut nevoie de ajutor pentru promovare online sau gestionare a site-ului, am știut că pot conta pe ei negreșit.

PrimatGold (Laura - 2017)

N-am crezut în cei care spuneau că ”o carte se judecă după copertă”, până în momentul în care nu m-am lovit de bariera publicului reticent, care nu ar fi luat în seamă o altă casă de amanet, dacă aceasta nu ar fi avut în spate munca unei echipe întregi de oameni pricepuți. Midas Amanet a beneficiat din plin de ajutorul celor de la Desy și, fără ei, nu cred că am fi reușit să ajungem unde suntem astăzi.

Noi am venit cu ideile, dar ei au știut întotdeauna cum să le pună în aplicare, în așa fel încât să atragem cât mai mulți clienți în jurul afacerii noastre. Cred că asta m-a și convins să încep o colaborare cu ei: faptul că, încă de la prima întâlnire, au fost atenți la detalii, la ce înseamnă Midas Amanet pentru mine și la ce vreau să ofer oamenilor prin intermediul afacerii mele.

Midas Amanet (2017)

La Desy am ajuns printr-o recomandare, pe vremea când Art&Fun Academy era doar o idee, iar eu aveam nevoie de ajutor specializat pentru a transforma proiectul într-o realitate. Am apelat la ei tocmai pentru că, după o primă discuție, am fost convins că pot vedea în Art&Fun Academy ceva mai mult decât o simplă școală de arte pentru copii, că pot înțelege cât înseamnă acest proiect pentru mine și că mă vor ajuta să-l duc la îndeplinire.

Întotdeauna mi-au atras atenția oamenii tineri, care pot învăța să facă în scurt timp ceea ce alții fac de-o viață. Iar cei de la Desy sunt dovada vie că experiența nu crește odată cu trecerea timpului, ci pe măsură ce reușești să câștigi încrederea cât mai multor persoane. Îi apreciez pe cei de la Desy pentru asta și le sunt profund recunoscător pentru tot ceea ce au făcut pentru Art&Fun Academy!

Art & Fun (Marius Gheorghiu - 2017)

Activez în domeniul construcțiilor de ani de zile, așa că prima comparație care-mi vine în minte, când mă gândesc la Desy, este o casă cu temelii solide, care are utilități complete și în care orice persoană și-ar dori să locuiască. Am ajuns să mă gândesc la Desy în acest fel după ce am descoperit eficiența de care dau dovadă, ori de câte ori apelez la ei.

Sunt într-adevăr o echipă solidă, altfel ar fi fost imposibil să poată rezolva atât de rapid lucrurile. Lucrez cu ei de peste 4 ani și am colaborat la diferite proiecte importante, dar nu-mi amintesc să fi existat vreodată vreo problemă pentru care Desy să nu găsească o soluție!

London Residence (V. Cristu - 2014)

Când i-am contactat prima dată pe cei de la Desy pentru o colaborare, nu m-am gândit vom ajunge să semnăm un contract de lungă durată. M-a surprins implicarea de care au dat dovadă, faptul că nu dau înapoi când vine vorba de făcut sau modificat lucruri și că sunt mulțumiți pe deplin de rezultatele lor doar atunci când și clienții lor sunt. Cel puțin asta m-au făcut pe mine să simt, că încearcă să refacă lucrurile ori de câte ori este necesar, în așa fel încât eu să fiu complet satisfăcută de produsul final.

Le-am acordat încrederea mea, atât pentru crearea site-ului, cât și pentru promovare online. Sunt conștientă că, pe lângă Ebeka, afacerea mea de suflet, ei s-au mai ocupat simultan și de alte proiecte. Ceea ce am remarcat este că nu s-a văzut acest lucru niciodată. Ori de câte ori am avut nevoie de ajutorul lor, am simțit că pun nevoile mele pe pe primul loc și că-mi oferă toată atenția lor, că se canalizează pe afacerea mea și pe nimic altceva.

Ebeka (2017)

Fiindcă lucrez cu un public numeros, întotdeauna am apreciat oamenii care știu să comunice și cu cei din jurul lor și sunt capabili să mențină relațiile pe care și le formează. Tocmai acest lucru mi-a plăcut la Desy și din acest motiv am ales să colaborez pe termen lung cu ei. Le-am cerut ajutorul pentru promovarea afacerii mele și am fost surprins să observ cât de implicați sunt în ceea ce fac și cât de atenți sunt la toate detaliile pe care le-am oferit.

Sunt pricepuți la ceea ce fac și mi-au lăsat impresia că vor să îi ofere clientului lor tot ceea ce este mai bun. În prezent, când mă gândesc la Desy îmi vine în minte implicarea lor și am garanția că, ori de câte ori aș suna pentru a rezolva o problemă, ei o să-mi răspundă și-o să-mi ofere ajutor.

Ocean Jobs (Ciprian - 2017)

Sunt destul de reticent când vine vorba de oameni noi, care și-ar putea aduce aportul la dezvoltarea afacerii mele într-un fel sau altul. Pot spune că n-a fost cazul acestui lucru și cu Desy, deoarece mi-au inspirat încredere încă de la prima imtâlnire. Ei s-au ocupat de creearea și optimizarea site-ului pentru Inegal.ro, afacere care merge ca pe roate de când s-a mutat ”în casă nouă”.

Sunt mulțumit de rezultatele obținute și, sincer să fiu, nu mă așteptam să legăm o relație atât de bună și productivă. Îmi place că sunt extrem de implicați și lucrează foarte rapid. În afaceri, timpul înseamnă bani, iar cei de la Desy mi-au demonstrat că sunt conștienți de acest lucru.

Inegal (Abel - 2017)

Afaceri ca cea pe care o conduc eu sunt multe, așa că timpul mi-a demonstrat că cei mai buni nu se evidențiază prin produsele vândute, ci mai degrabă prin echipa din spatele proiectului. Site-ul este ca o imagine a brandului, așa că am apelat la Desy pentru puțin ajutor în acest sens și rezultatele m-au încântat nespus!

Nu țin minte să mai fi întâlnit vreun colaborator care să-mi răspundă atât de repede la telefon. Există mici probleme pe care poate că le observ pe parcurs, sau pe care nu mi le amintesc în timpul întâlnirii. Mi-a plăcut că am putut menține legătura inclusiv telefonic, iar ei au făcut totul pentru a mă mulțumi. Colaborarea a fost un succes, așa că n-am de gând să renunț prea curând la serviciile lor!

Casa Mais (Flavius - 2017)

Salut! Daca esti in punctul in care citesti recenzia mea, inseamna ca ai ajuns exact unde ai nevoie. Acum ceva timp, exact aici am fost si eu, mai exact in cautarea unui/unor parteneri cu care sa muncesc la realizarea site-ului pentru busines-ul meu, un Centru de recreere pentru copii :).

Fiind perfectionista, mi-am dorit pe cineva care sa fie in asemntimentul meu :) si sa se ghideze dupe trei mari reguli ale mele, una dintre ele fiind citatul cofondatorului de la Twitter, Jack Doresy "Fă fiecare detaliu perfect si limitează perfect numărul de detalii", din fericire prin intermediul echipei de la desy.ro, am reusit sa facem perfect acest lucru.

A doua regula de aur pentru mine, se regaseste in citatul lui Steve Jobs "Designul nu este doar felul in care arată un produs. Designul este şi felul in care acesta functioneazä", pot afirma cu mana pe inima, ca in urma colaborarii cu desy.ro o mare parte din vizitatorii site-ului au devenit clientii nostri constanti. Prin designul realizat cu aceasta echipa, am reusit sa conturam mai mult decat un simplu site, este foarte usor de folosit si de gestionat, iar un plus enorm este faptul ca prin design-ul realizat de ei am reusit sa avem si o mascota a Centrului.

A treia regula si foarte importanta pentru mine, a fost si este sa reusesc sa imi duc ideiile pe cele mai inalte culmi, sa reusesc sa imi traiesc visul cu ochii, lucru care a inceput sa se si intample, iar acest lucru, le fel, se regaseste foarte mult intr- un alt citat, de data aceasta al lui Biz Stone "Sincronizarea, perseverenta si 10 ani de incercäri te vor face in cele din urmă să pari că ai avut succes peste noapte".

Pentru mine, colaborarea cu desy.ro, a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat in legatura cu busines-ul meu. Am muncit in cgala masura, am pus suflet si ne- am emotionat la fiecare vizitator nou pe site. Am avut parte de consultanta si de sfaturi constant si au fost prompti la fiecare idee noua pe care mi-am dorit sa o implementam. lar in momentele in care simteam ca ma coplesesc emotile, in ziua urmatoare cu primul avion, au ajuns la Cluj :).

Echipa mea a crescut considerabil, si este mai mult decat linistitor sa stiu ca in permanenta, cativa profesionisti sunt la un apel distanta pentru a face o treaba excelenta!

Little Big Steps (Mihaela - 2017)

Hai sa discutam despre proiectul tau

si sa ne apucam de treaba

Raspundem rapid solicitarilor tale

 

 

 

TE AȘTEPTĂM
LA UNUL DINTRE
BIROURILE NOASTRE


 

BUCUREȘTI

PLOIEȘTI

BRAȘOV

CONSTANȚA