DESPRE NOI

Desy.ro a luat nastere din dorinta de a le oferi oamenilor solutii practice si eficiente de promovare online. Traim in secolul vitezei, este de la sine inteles ca, fara o imagine puternica pe internet, oamenii nu te vor remarca prea usor, oricat de inedita ar fi ideea ta de afaceri. Echipa noastra este formata din tineri specialisti in domeniu, iar solutiile pe care le oferim sunt intotdeauna personalizate, pentru ca stim ca nicio afacere nu este asemanatoare cu oricare alta.

Am inceput sa lucram in domeniu in 2013 cand am considerat ca e momentul sa investim timpul si ideile noastre intr-un proiect de viitor. Am plecat de la ideea ca suntem o firma next level, nu o firma de apartament care face site-uri de duzina si ofera raspunsuri partiale pentru problemele oamenilor. La Desy.ro vei gasi intotdeauna solutii complete, pentru ca noi nu facem site-uri doar de dragul de a pierde vremea, ci vrem sa dovedim ca putem creea cele mai potrivite imagini online pentru clientii nostri.

In decembrie 2012, Alin Velciu, tanar de doar 22 de ani, student in anul III si cu mari asteptari pentru viitorul sau, a pus bazele echipei. Trei ani mai tarziu, in ianuarie 2016 am introdus pe piata brandul Desy – un brand care ne reprezinta, este prietenos si simplu, dedicat in proportie de 100% clientilor sai.

In prezent, ne ocupam de tot ceea ce inseamna imagine si promovare online, de la creare de site-uri responsive si magazine online, pana la aplicarea de tactici de marketing, pentru a-i transforma pe vizitatorii site-ului in clienti fideli ai afacerii tale. Ne plac lucrurile bine facute, asa ca ne dam toata silinta pentru a-ti pune la dispozitie tot ceea ce ai nevoie in drumul tau spre succes. Ducem totul la cel mai inalt nivel si ne asiguram ca, la finalul fiecarui proiect desfasurat impreuna, afacerea ta se va bucura de recunoasterea pe care o merita.

Pentru noi, nimic nu este imposibil! La Desy.ro vei gasi intotdeauna o echipa competenta, formata din tineri pasionati de ceea ce fac si dedicati jobului lor. Tocmai aceasta pasiune pentru domeniul Web Development, Web Design si Marketing ne face sa muncim cu drag la proiectele in care ne implicam. Am pornit cu doar cativa clienti si multa ambitie, iar in prezent putem spune ca am terminat sute de proiecte cu succes si avem tot atat de multi clienti multumiti!

MISIUNE, VIZIUNE SI VALORI

Misiunea noastra, aceea de a face site-uri remarcabile si a oferi solutii web performante, se reflecta in toata activitatea pe care o desfasuram. Ce ne face diferiti? Principala noastra calitate, dincolo de creativitate si pasiune pentru ceea ce facem, este faptul ca empatizam cu fiecare dintre clientii nostri. Suntem aproape de ei, le cunoastem cel mai bine nevoile si le tratam problemele ca fiind ale noastre. Lucram in echipa, alaturi de ei, pentru ca stim ca doar impreuna putem reusi sa obtinem solutii performante. Intre noi si partenerii nostri se creeaza o relatie stabila, de lunga durata, dovada fiind toti clientii care ne-au ramas fideli din 2013 si pana in prezent.

Suntem o echipa de 12 oameni, suntem tineri si facem parte din generatia noua, asa ca nu ne lipsesc pasiunea pentru ceea ce facem si creativitatea. Iti vom oferi mereu solutiile cele mai potrivite, pentru ca viziunea noastra este aceea de a nu face site-uri de duzina, ci a pregati solutii profesionale, potrivite fiecarui proiect in parte. Ne adresam clientilor mici, mijlocii si mari, iar solutiile pe care le oferim sunt personalizate in functie de specificul afacerii. Realizam si administram campanii de promovare de diferite tipuri, cu diferite bugete si nu ne oprim pana nu avem clienti fericiti.

Credem in ideile inovatoare si avem toate resursele si cunostintele necesare pentru a te ajuta sa le pui in aplicare. Am fost in spatele cortinei, sustinand afacerile de succes ale prezentului, atunci cand acestea erau inca la stadiul de proiecte de viitor. Vrem sa facem acelasi lucru si pentru tine, asa ca, daca ai nevoie de ajutor specializat in proiectare de site si promovare online, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi! Suntem prezenti in Bucuresti, Brasov, Sibiu, Alba Iulia, Craiova, Pitesti, Ramnicu Valcea, Buzau, Ploiesti si Constanta, iar in curand ne vom extinde teritoriul, pentru a fi mai aproape de tine, oriunde te-ai afla in Romania!

 

 

 

TE AȘTEPTĂM
LA UNUL DINTRE
BIROURILE NOASTRE


 

BUCUREȘTI

PLOIEȘTI

BRAȘOV

CONSTANȚA