Cursuri Web Design Gratuite

curs web design gratuit desy

Echipa Desy organizeaza in Brasov al treilea Curs GRATUIT "Invata Rapid Cum sa faci un Site!" - curs Intensiv de Web Design, in perioada 10-13 aprilie 2018.

Pentru ca ne dorim sa oferim tinerilor din experienta noastra in Web design si Realizare Site-uri, organizam al treilea CURS GRATUIT marca Desy.

Cei mai ambitiosi si eficienti cursanti vor avea posibilitatea sa lucreze pe termen lung in echipa Desy.

Cui se adreseaza cursul:

Tinerilor care bifeaza aceste conditii:

- au minime cunostinte si o minima experienta de lucru in domeniul Web Design;
- sunt interesati de domeniul Web Design si dornici sa invete limbaje de codare si realizare site-uri precum HTML si CSS;
- vor sa invete sa lucreze si sa realizeze site-uri si magazine online in platforma Joomla si nu numai;
- isi doresc sa lucreze pe termen lung in acest domeniu.

Locurile sunt limitate!

La acest al treilea curs organizat de echipa Desy, vor putea participa intre 8-16 persoane, tineri pana in 35 de ani, dornici sa invete sa realizeze site-uri de prezentare si magazine online.

curs web design gratuit desy

Echipa Desy organizeaza in Bucuresti al doilea Curs GRATUIT "Invata Rapid Cum sa faci un Site!" - curs Intensiv de Web Design (18 ore in 6 zile), in perioada 23 - 31 mai 2017.

Pentru ca ne dorim sa oferim tinerilor din experienta noastra in Web design si Realizare Site-uri, organizam al doilea CURS GRATUIT marca Desy.

Participantii la Curs vor primi ca Bonus o luna de practica/internship in cadrul echipei Desy din Bucuresti, iar cei mai ambitiosi si eficienti cursanti vor avea posibilitatea sa lucreze pe termen lung in echipa Desy.

Cui se adreseaza cursul:

Tinerilor care bifeaza aceste conditii:

- au minime cunostinte si o minima experienta de lucru in domeniul Web Design.
- sunt interesati de domeniul Web Design si dornici sa invete limbaje de codare si realizare site-uri precum HTML si CSS,
- vor sa invete sa lucreze si sa realizeze site-uri si magazine online in platforma Joomla si nu numai;
- isi doresc sa lucreze pe termen lung in acest domeniu.

Locurile sunt limitate!

La acest al doilea curs organizat de echipa Desy, vor putea participa intre 7-10 persoane, tineri pana in 30 de ani, dornici sa invete sa realizeze site-uri de prezentare si magazine online.

Multumim tuturor pentru inscriere. Am fi vrut sa facem cursurile pentru toti cei care au aplicat. Dar nu putem in acest moment, spatiu este limitat. Urmatoarele cursuri vor fi in luna ianuarie.  

Lista Aplicanti Selectati in ordinea aplicarii: 

Răducanu Victor
Raican Iuliana
Smarandache Stefan
Oncioiu Stefan
Vornicescu Roxana Ștefania
Pătrășcanu Florin 
Georgescu Mihail-Bogdan

 

Va asteptam maine la ora 17:00 . 

Adresa este strada Despot Voda, 21. Sector 2. Recomandat sa ajungeti cu 10 minute mai devreme. 

Fiecare va fi informat prin email si sms. Asteptam confirmarea pana maine la ora 10. 

 

curs web design gratuit desy

Echipa Desy organizeaza in Bucuresti Cursul GRATUIT "Invata in 24 de ore Cum sa faci un Site!" - curs Intensiv de Web Design (24 de ore in 8 zile), in perioada 12-21 decembrie 2016.

Pentru ca ne dorim sa oferim tinerilor din experienta noastra in web design si realizare site-uri, si pentru ca avem convingerea ca tanara generatie din Romania va oferi o buna parte dintre programatorii viitorului, organizam anul acesta primul CURS GRATUIT marca Desy. In plus, vom oferi si un job de WebDesigner in echipa Desy, celui mai ambitios cursant.

Cui se adreseaza cursul:

Tinerii interesati de domeniul Web Design si dornici sa invete limbaje de codare si realizare site-uri precum HTML si CSS, vor sa invete sa lucreze si sa realizeze site-uri si magazine online in platforma Joomla, sunt invitati sa se inscrie la acest curs gratuit. Locurile sunt limitate! La acest prim curs organizat de echipa noastra, vor putea participa 7 persoane, tineri pana in 30 de ani, dornici sa invete sa realizeze site-uri de prezentare si magazine online.