Desy lucrează de acasă, în perioada următoare!

Având în vedere evoluția cazurilor COVID-19 la nivel național, anunțăm o serie de schimbări cu privire la activitatea noastră, în perioada următoare! Punem sănătatea noastră și a celor din jurul nostru pe primul loc și considerăm că prevenția este cea mai bună cale prin care putem evita răspândirea acestui virus. Am luat decizia ca, între 13-20 martie 2020, activitatea noastră să se desfășoare de acasă!

Vom lucra de acasă în perioada 13-20 martie 2020!

Deși ne face plăcere să lucrăm în echipă, fiind o parte esențială a activității noastre, dată fiind situația de față, considerăm necesară această măsură. Menționăm că nu avem în echipă niciun suspect de Coronavirus, însă dorim să prevenim expunerea la acest virus a colegilor noștri și a persoanelor cu care aceștia interacționează.

Din fericire, calitatea serviciilor noastre nu va avea de suferit, deoarece putem desfășura cu succes toate sarcinile care ni se dau în lucru, chiar de acasă. Întreaga echipă dispune de toate cele necesare pentru a activa cu brio, cu la fel de multă eficiență ca și până acum. Așadar, randamentul nostru nu va avea de suferit, iar toate activitățile noastre se vor desfășura în același mod, doar spațiul de lucru fiind unul diferit, pentru câteva zile.

Esențial de reținut, pentru perioada următoare:

-          Programul nostru de lucru nu se schimbă. Vom fi disponibili în continuare, în intervalul de lucru obișnuit, la telefon și pe email. Ne puteți contacta cu încredere pentru orice problemă!

-          Proiectele în derulare se vor realiza în timpul estimat inițial, fără întreruperi. Vom reprograma la telefon sau pe Skype eventualele întâlniri planificate pentru perioada aceasta cu clienții.

-          Izolarea la domiciliu este o măsură recomandată la nivel național de către autoritățile competente, așa că vă încurajăm să o puneți în practică, dacă aveți posibilitatea aceasta.

-          În funcție de evoluția cazurilor de coronavirus, vom reveni asupra deciziei și, dacă se va impune, vom prelungi perioada în care vom lucra de acasă, fără ca asta să ne afecteze munca.

-          Vă recomandăm să vă informați din surse sigure și avizate în acest sens, cu privire la evoluția cazurilor de corona virus. De asemenea, recomandăm să aplicați măsurile de protecție pe care aceste surse le promovează (spălatul pe mâini, folosirea dezinfectantului, etc).  

Garantăm clienților și colaboratorilor noștri că vor beneficia de aceleași servicii prompte cu care i-am obișnuit. Schimbăm biroul pentru o scurtă perioadă de timp, sperând la o îmbunătățire a lucrurilor la nivel național. Vă recomandăm tuturor această măsură, esențială pentru prevenirea răspândirii acestui virus, care face victime tot mai multe, de la o oră la alta.

Sănătate multă tuturor!

 

 

 

TE AȘTEPTĂM
LA UNUL DINTRE
BIROURILE NOASTRE


 

BUCUREȘTI

PLOIEȘTI

BRAȘOV

CONSTANȚA