Web Developerul, partenerul tău în succesul afacerii online? Cum să creezi o legătură eficientă cu acesta

Cu toate că ești priceput în domeniul tău de activitate și ai un grup restrâns de clienți care-ți aleg întotdeauna serviciile, întâmpini dificultăți în ceea ce privește gestionarea site-ului web care îți reprezintă afacerea în online, iar asta se reflectă în încasările lunare avute? Poate că lipsa timpului ori lipsa experienței nu-ți permit să te implici la maximum în această privință, dar asta nu este un lucru rău. Între noi fie vorba, în viață nu ne putem pricepe foarte bine la orice! Din fericire, poți externaliza o serie de activități de care depinde succesul afacerii tale, iar gestionarea și actualizarea site-ului afacerii tale este una dintre ele. 

A avea o echipă de Web Development alături de tine rezolvă o mulțime de probleme, unele dintre ele la care nu te-ai fi așteptat niciodată. Poți întâmpina dificultăți la orice pas, iar atunci când nu ai un expert alături pe care să-l poți întreba rapid ”Cum se rezolvă asta?”, situația va fi destul de dificilă pentru tine. Vei ajunge, în cele din urmă, fie să dai peste cap site-ul afacerii tale, fie să apelezi tot la ajutor specializat, pentru care ai putea fi taxat, dacă apuci deja să faci modificări care vor presupune muncă în plus pentru respectiva echipă. Optează, deci, pentru externalizarea acestei activități, atât de importantă pentru succesul online al afacerii tale, și fă un abonament de mentenanță achitat lunar, care-ți oferă garanția că vei avea întotdeauna un expert la dispoziția ta.

Dacă ceea ce te preocupă este faptul că vei oferi acces la o serie de date confidențiale ale afacerii tale unei terțe persoane, află că lucrurile nu sunt nici pe departe astfel. Iată cum poți creea o legătură de durată cu echipa care se ocupă de mentenanța site-ului tău, transformând Web Developerul într-un partener de succes pentru afacerea ta online:

  • Confidențialitatea datelor, o regulă întotdeauna valabilă - firmele care oferă servicii de Web Development și mentenanță a site-ului asigură confidențialitate în ceea ce privește datele afacerii tale online, prelucrându-le și utilizându-le pe acestea exclusiv în vederea îmbunătățirii site-ului. Deși este de la sine înțeles asta, adesea fiind specificat inclusiv în contract, nu ezita și solicită informații cu privire la acest aspect, în momentul în care semnezi contractul de colaborare cu echipa de lucru. Regula siguranței informațiilor este întotdeauna aplicată, iar în cazul unor situații excepționale, în care ai nevoie de anumite acorduri și prevederi suplimentare, tot ce trebuie să faci este să ceri acest lucru colaboratorului tău.
  • Soluții smart și recomandări pentru îmbunătățirea site-ului - un lucru avantajos oferit de colaborarea cu un expert în domeniu este acela că vei avea alături o persoană care interacționează zilnic cu mediul online și este la curent cu cele mai recente soluții în domeniu. Astfel, dincolo de rezolvarea erorilor, actualizări ale site-ului și altele asemenea, el îți va oferi și o serie de recomandări ce s-ar putea dovedi benefice pentru succesul online al afacerii tale. Vorbim aici despre actualizări de soft, integrări ale diverselor programe și extensii care ar putea eficientiza procesul de vânzare-cumpărare, sau tot felul de alte metode inteligente care-ți vor permite să îmbunătățești relația cu publicul din online.
  • Creșteri considerabile la nivelul vânzărilor tale online - un site actualizat, care nu prezintă erori de accesare și conține informații relevante pentru client, este un site capabil să convertească în mod eficient. Dincolo de serviciile de mentenanță, există situații în care echipa se poate ocupa și de o serie de alte activități conexe, menite să-ți îmbunătățească prezența online. Spre exemplu, la Desy.ro realizăm analize complete la nivelul site-urilor pe care le preluăm, departamentele noastre de Web Design, Web Development și Marketing lucrând împreună pentru identificarea tuturor soluțiilor care ar putea ajuta la creșterea vânzărilor online ale respectivelor site-uri. Vrei o ofertă personalizată în acest sens sau ai nevoie de mai multe detalii? Nu ezita și contactează-ne!

 

 

 

TE AȘTEPTĂM
LA UNUL DINTRE
BIROURILE NOASTRE


 

BUCUREȘTI

PLOIEȘTI

BRAȘOV

CONSTANȚA