3 sfaturi esențiale pentru optimizarea unui Landing Page

Landing Page este pagina unde ajung majoritatea utilizatorilor, printr-un simplu click făcut pe un anunț de orice tip. Prin urmare este prima viziune, prima impresie pe care cineva o are asupra site-ului tău. De aceea este important de știut cum să optimizezi o astfel de pagină.

Optimizarea paginilor landing poate crește traficul generat pe site-ul tău web și totodată, poate fi motivul pentru care rata de conversie se află pe un trend ascendent. O rată de conversie mai mare înseamnă că vei obține mai mulți clienți potențiali și, prin urmare, mai mulți clienți reali. Pentru a te ajuta în acest proces, vrem să îți prezentăm 3 sfaturi  aur pe care să le respecți:

  1. Mesaje clare și concise

Titlul și mesajele pe care le afișezi pe pagina ta landing vor determina în mare măsură succesul paginii și capacitatea acesteia de a converti utilizatorii web în potențiali clienți. Din acest motiv, sarcina ta este să asiguri că textul prezentat este scurt și concis, cât să prezinte afacerea și serviciile tale, pe înțelesul tuturor.

  1. Actualizarea conținutului

Actualizează conținutul paginii în mod periodic:

  • încearcă titluri diferite;
  • actualizează informațiile pe care le furnizezi;
  • modifică imaginile.

Realizând acest process odată la o perioadă stabilită, potențialii clienții vor conștientiza că în spatele acelei pagini landing există o echipă care este interesată să ofere conținut relevant și actualizat, atunci când este cazul.

  1. Fă citirea conținutului mult mai ușoară

O pagină landing complicată, dotată cu nenumărate butoane și linkuri externe nu va fi la fel de eficientă atunci când vine vorba de obținerea noilor clienți. Încearcă să proiectezi o pagină cât mai simplă posibil, concentrându-te asupra unui anumit mesaj. Nu supraîncărca pagina cu informații și imagini inutile! Acest lucru poate determina ca un număr mare de potențiali clienți să părăsească pagina, fără a sta prea mult pe gânduri. Simplitatea este cheia succesului!

 

 

 

TE AȘTEPTĂM
LA UNUL DINTRE
BIROURILE NOASTRE


 

BUCUREȘTI

PLOIEȘTI

BRAȘOV

CONSTANȚA