Optimizarea site-ului tău. Trei soluții pe care trebuie să le ai în vedere dacă vrei să vinzi mai mult

A vinde mai mult și mai eficient a devenit o prioritate pentru majoritatea persoanelor care dezvoltă afaceri în mediul online. Totuși, a avea un site web dedicat afacerii tale nu este suficient. El trebuie să fie actualizat conform ultimelor tendințe în materie de design web și strategii de promovare. O muncă destul de constantă, pentru că suntem în secolul vitezei iar lucrurile se schimbă extrem de rapid. S-ar putea ca soluțiile de astăzi să nu mai fie valabile pentru ziua de mâine, iar ceea ce poți face tu, dacă vrei să îți păstrezi locul în topul afacerilor de succes, este să te informezi!  

Știm că informația nouă este dificil de asimilat într-o manieră rapidă, motiv pentru care s-ar putea să nu reușești să ții pasul de unul singur cu toate aceste schimbări. Tocmai de aceea, ți-am pregătit astăzi un top 3 al celor mai bune modalități de optimizare a site-ului tău, un fel de soluții forever green care, aplicate apelând la ajutorul unei echipe specializate, te vor ajuta să-ți menții poziția în prima ligă a afacerilor de top. Includerea lor în componența site-ului tău este absolut necesară, deoarece ele îți vor permite să comunici eficient cu publicul tău, oricât de multe sau diverse ar fi trendurile momentului. Iată despre ce este vorba:

  1. Interfață optimizată pentru mobil - navigarea pe internet se realizează, conform cercetătorilor în domeniu, în proporție de 70% prin intermediul device-urilor mobile. Aceiași oameni susțin că, în aproximativ 2-3 ani, procentul ar putea crește cu până la 5%. Smartphone-ul oferă acces rapid către site-ul tău. Tocmai de acceea, trebuie să faci toate demersurile pentru ca site-ul să poată fi afișat corect și eficient pe astfel de dispozitive. Un Site Responsive, optimizat complet pentru orice tip de telefon mobil, este poate cel mai important element al unei afaceri online de succes, în secolul actual. Interfața pentru mobil este un must-have! Chiar dacă îți vor lipsi diverse alte elemente, sau poate că nu le vei actualiza pe toate la timp, un lucru este cert: interfața responsive este lucrul fără de care activitatea ta în mediul online nu poate continua.
  2. Butoane de contact ușor de accesat - alături de intervața optimizată pentru mobil, la fel de utile sunt și butoanele de contact rapid, active în permanență. Cu toate că s-ar putea ca informațiile tale de contact să fie deja prezentate într-o pagină specială, se prea poate ca potențialul client să nu aibă timp sau chef să verifice acea pagină. Astfel, trebuie să-i pui la dispoziție două butoane elementare, pentru contactul rapid: buton de apel pe mobil și butonul de chat online. Prin intermediul lor, dovedești că ești întotdeauna prezent și dispus să îi oferi clientului informațiile de care el ar putea avea nevoie. Fiind acolo, întotdeauna alături de el și de nevoile sale, dovedești că ești o afacere de încredere, iar respectiva persoană va lua în calcul posibilitatea de a-ți cumpăra produsele sau a-ți încerca serviciile.
  3. Identitate vizuală corerentă - în anul de grație 2018, totul se învârte în jurul identității de brand și a identității vizuale a acestuia. Aceasta implică o comunicare corectă și coerentă cu publicul, un lucru pe care tot mai puține afaceri prezente în mediul online dovedesc să sunt capabile să-l facă. Ceea ce puțini înțeleg este că o comunicare completă nu presupune doar mesaje text sugestive, ci un ansamblu de conținuturi vizuale și scrise care să comunice o informație unitară. Astfel, din punct de vedere strict al optimizării, site-ul tău trebuie să aibă un design curat și cât mai complet, adaptat tendințelor curente și actualizat constant, prin conținuturi relevante.

 

 

 

TE AȘTEPTĂM
LA UNUL DINTRE
BIROURILE NOASTRE


 

BUCUREȘTI

PLOIEȘTI

BRAȘOV

CONSTANȚA