Mobil vs. Web - Cum să comunici cu publicul rapid și eficient

Una dintre marile probleme pe care le întâmpină orice afacere la început de drum este imposibilitatea de a comunica eficient cu publicul său. De altfel, este destul de dificil să-ți cunoști pe deplini clienții și să știi, încă din primele luni de la deschidere, ce vor aceștia să primească de la brandul tău. Planează acea stare de neîncredere, dată de stângăcia prin care gestionezi legăturile cu cei care ar putea deveni clienți ai afacerii tale. Oricât de multă experiență ai fi acumulat tu în trecut, începuturile unui nou proiect vin la pachet cu multe potențiale provocări. Trebuie să te menții la nivelul publicului tău și la preferințele lui, iar cel mai important este să știi cum să comunici corect cu el, atât pe mobil, cât și pe web.

Ideea de a comunicat rapid și eficient cu publicul pe mobil sau web nu ar trebui să te sperie! Te întrebi cum te-ar ajuta concret pe tine acest lucru și de ce trebuie să te încadrezi la rândul tău pe lista site-urilor optimizate pentru web și mobil? Tehnologia a evoluat considerabil, astfel că ai la dispoziție o mulțime de soluții noi, actualizate cerințelor unui public din anul 2018. Tot ceea ce trebuie să faci tu este să înveți să le gestionezi pe toate, iar asta se poate face cel mai simplu printr-o interfață cât mai friendly, optimizată pentru ambele device-uri. Iată o serie de motive pe care trebuie să le ai în vedere, atunci când vine vorba de optimizarea site-ului tău:

  • Vei reuși să fii mereu prezent pentru targetul tău - oamenii caută soluții care să se ridice la standardele actuale ale societății, inclusiv la nivel de online. Astfel că aleg să se încreadă în acele afaceri care sunt optimizate și folosesc soluții moderne, în defavoarea site-urilor vechi, deloc actualizate. Imaginea online are un impact puternic pentru targetul tău, așa că trebuie să ai în vedere cum să-ți optimizezi site-ul în așa fel încât să fii mereu prezent pentru targetul căruia i te adresezi. Alege să le oferi informațiile de care au nevoie, oricând au nevoie! Indiferent că ai o afacere axată pe soluții și servicii online, sau ai un simplu site de prezentare pentru servicii offline, tot este important ca acesta să fie optimizat corect pentru orice device. 
  • Îți va fi mai simplu să gestionezi relațiile cu ceilalți - optimizarea pentru mobil și web oferă înbunătățiri la capitolul gestionare a relațiilor cu targetul tău. Cel puțin în cazul pachetelor de servicii pe care ți le oferim la Desy.ro, pe lângă optimizare corectă pentru orice tip de device îți oferim și un panou de administrare cu interfață potrivită pentru acest gen de aparate. Astfel, nu doar clienții tăi au acces rapid la informații, ci și tu ai, la rândul tău, acces eficient la date despre ei. Le poți răspunde la mesaje, le poți gestiona comenzile și poți interacționa cu ei oricând, de oriunde te-ai afla.
  • Îți vei depăși rapid și eficient concurența - adaptează-te la ultimele cerințe ale societății și, astfel, îți vei depăși rapid concurența, poate chiar mai ușor decât ai fi făcut-o prin promovare intensă pe diverse canale sau prin promoții imbatabile la anumite produse din site. Așa cum spuneam anterior, oamenii vor să aibă acces la informațiile pe care tu le oferi oricând, de oriunde. Astfel, un site care poate fi accesat ușor atât de pe laptop sau computer, cât și de pe mobil, este preferat în defavoarea unui site banal, care nu poate fi accesat corespunzător de pe tabletă sau telefon. Asigură-te că-ți optimizezi și tu site-ul în acest sens, iar afacerea ta va urca rapid câteva poziții în preferințele publicului tău.

 

 

 

TE AȘTEPTĂM
LA UNUL DINTRE
BIROURILE NOASTRE


 

BUCUREȘTI

PLOIEȘTI

BRAȘOV

CONSTANȚA