Afacere online cu buget redus. Ce nu trebuie să-i lipsească sub nicio formă site-ului tău

Poate că ai în gând un proiect care pare promițător, dar nu beneficiezi de suficiente fonduri pentru a-l dezvolta cum se cuvine. Sau poate că ai deja o afacere mai mare, dar te-ai gândit că ea ar putea fi diversificată și ți-ar putea aduce mai mulți clienți. Totuși, o investiție de acest gen ți-ar putea compromite afacerea deja infloritoare. Ce e de făcut în acest sens? Răspunsul este simplu: deschide-ți o afacere online cu buget redus.

 

Există sute de afaceri de succes care au pornit în acest mod. O idee promițătoare, în care s-a investit un buget minim, dar care a reușit să se dezvolte în timp și să depășească așteptările tuturor. Dacă ai și tu un proiect de acest gen, iată o listă completă cu lucrurile de care ai nevoie pentru început:

  • Un design simplu, dar bine structurat – de cele mai multe ori, dacă produsele sau serviciile sunt atractive, celui care îți vizitează site-ul nu îi va păsa site-ul tău are un design mai simplu, dar curat. Conținutul de calitate primează, astfel că va fi mult mai important să te asiguri că pui la dispoziția clienților tăi informații cât mai ușor de accesat, foarte bine structurat pe categorii. Bineînțeles, ajutorul profesionist este absolut necesar, deoarece fie el cât de simplu, designul site-ului tău tot ca trebui să respecte o serie de caracteristici de bază.
  • O pagină de contact și un chat activ – este foarte important ca legătura dintre tine și client să fie în permanență activă. Oferă-le vizitatorilor site-ului tău cât mai multe informații despre tine și despre serviciile pe care le oferi. Asigură-te că site-ul afacerii tale are o pagină de contact, dar și un chat interactiv. Oferă posibilitatea de a fi contactat în permanență, pentru diverse întrebări și curiozități pe care clienții tăi le-ar putea avea.
  • Descrieri concise ale serviciilor oferite – deseori, o descriere cuprinzătoare, care să lămurească cu privire la tipul afacerii tale și serviciile oferite, este mai mult decât suficientă. Asigură-te că site-ul tău oferă acest tip de informații și astfel vei reuși să captezi atenția clienților tăi.

Indiferent de tipul proiectului și de viziunea ta de afaceri, cu siguranță merită să încerci! Rezultatele s-ar putea dovedi de-a dreptul surprinzătoare, iar investiția pe care trebuie să o faci nu trebuie să fie una colosală. La Desy oferim soluții personalizate pentru orice tip de problemă. Dacă ai o idee de afacere, trimite-ne un mesaj, iar noi vom reveni în cel mai scurt timp cu cea mai bună ofertă, realizabilă cu buget redus.

 

 

 

TE AȘTEPTĂM
LA UNUL DINTRE
BIROURILE NOASTRE


 

BUCUREȘTI

PLOIEȘTI

BRAȘOV

CONSTANȚA