Afacerea mea online nu e productivă! TOP 3 motive pentru care clienții îți evită site-ul

De-a lungul timpului, mare parte dintre clienții care au apelat la serviciile noastre au avut aceeași problemă: o afacere online neprofitabilă. Mulți dintre cei care ne-au solicitat ajutorul nu reușeau să înțeleagă motivul pentru care site-ul pe care îl dețin nu reușește să producă, să atragă și să încurajeze potențialii clienți să facă diferite achiziții. Ulterior, i-am ajutat pe aceștia să înțeleagă că, dincolo de un design modern, afacerea lor trebuie să aibă o personalitate și să știe cum să se diferențieze.

 

Expereința în domeniu ne-a transformat în experți, atunci când vine vorba de site-uri atractive și magazine online de succes. Iată un top trei al lucrurilor pe care le caută o persoană atunci când îți vizitează afacerea:

  • Un site atractiv, ușor de navigat – atunci când accesează un site, un om obișnuit își va dori să i se ofere o experiență completă, iar informațiile pe care caută să le obțină să fie ușor de descifrat. Asta înseamnă că afacerii tale online îi trebuie un design optimizat pentru a pune la dispoziția clienților săi toate datele de care aceștia au nevoie, dar fără a le solicita acestora prea multe acțiuni de făcut. Un site mult prea încărcat, informații dezorganizate și o bază de date neactualizată îl vor descuraja pe potențialul tău client să aibă încredere în calitatea serviciilor pe care tu i le propui.
  • O afacere cu notorietate – atunci când aleg să ofere încrederea lor unui proiect sau unei afaceri, oamenii se asigură că acțiunea lor nu va rămâne neobservată. Înainte de a apela la serviciile tale, ei vor căuta informații despre afacerea ta și vor vrea să știe dacă ai sau nu notorietate în domeniu. Asta înseamnă că va trebui să păstrezi o legătură permanentă între site și celelalte conturi online ale afacerii tale, va trebui să le actualizezi în permanență și să le oferi potențialilor clienți șansa de a te cunoaște mai bine. Un plan de marketing bine organizat și o serie de optimizări sunt tot ceea ce îi lipsește afacerii tale pentru a câștiga notorietatea de care are atât de multă nevoie.
  • Un proiect cu personalitate – există afaceri care intră în atenția publicului pentru că știu cum să fie aproape de acesta, cu șanse mult mai mari de a câștiga încredere și clienți de durată. Secretul este să-i stai în permanență alături clientului tău, să-l îndemni să-ți viziteze site-ul, să-ți ofere feedback și să-l lămurești ori de câte ori acesta are de-a face cu probleme pe care tu le poți rezolva. Un proiect cu personalitate, care spune de la început ce oferă și știe când și cum să le vină ajutor clienților, este un proiect de succes.

Analizează încă o dată punctele enumerate mai sus și vei descoperi că, în cazul în care afacerea ta are de suferit, cu siguranță este pentru că nu se încadrează în tipologia online pe care clientul obișnuit o caută. La Desy oferim soluții pentru absolut orice tip de problemă, așa că nu ezita să ne ceri ajutorul, fie că vrei să readuci în atenția publicului un proiect mai vechi, sau vrei să lansezi o idee de afacere nouă! Echipa noastră este pregătită să lucreze pentru tine!A

 

 

 

TE AȘTEPTĂM
LA UNUL DINTRE
BIROURILE NOASTRE


 

BUCUREȘTI

PLOIEȘTI

BRAȘOV

CONSTANȚA