Mesaj pentru noua generatie de antreprenori

Eu am reușit! Și tu poți să o faci!

Știu cât de mult îti dorești ca afacerea ta să reușească! Știu că visezi de mult timp să fii independent, știu că vrei mai mult și mai știu că îți dorești să ajungi la următorul nivel. Crede în visul tau! Transformă-ți planurile în realitate! Va fi un drum lung, așa că înarmează-te cu răbdare și ia-o încet, pas cu pas! Profită de fiecare oportunitate și nu refuza ajutorul oamenilor din jur! Crede în cei de lângă tine, bazează-te pe ei. Cere-le ajutorul! Lucrează continuu pentru ca visul tău să se împlinească!

 

Acum, prin programul Startup Nation ai o șansă! Profită de ea! Împlinește-ți visul! Nu este imposibil, trebuie doar să crezi în ideea ta și să muncești pentru ea. Adu alături de tine oameni pregătiți, oameni care își doresc să te ajute. Caută acele persoane dispuse să creadă în visul tău, care să se identifice cu afacerea ta și care să muncească alături de tine pentru a duce proiectul la rangul de companie de top pe segmentul său.

Setează-ți ca scop principal câștigarea încrederii clienților tăi! Rezolvă-le problemele, ajută-i și fă-i fericiți! Doar având clienți fericiți, afacerea ta va crește! Nu te mulțumi să oferi serviciile tale unei singure persoane! Fă-ți clientul mulțumit, pentru că asta îl va determina să te recomande tuturor cunoștințelor sale. Prin atenția pe care o acorzi nevoilor sale, fă-l să spună și prietenilor săi de tine și cât de bine îți faci treaba.

Lucrează pentru fiecare client la fel cum ai lucra pentru tine și tratează fiecare nou proiect cu seriozitate și interes. Poți face cel mai bun produs, trebuie doar să crezi în forțele tale! Evoluează! Dă viață fiecărui produs! Nimeni nu a avut de la început doar succes, dar tu trebuie să înveți și să te dezvolți până vei fi cel mai bun. Dacă nu îți iese din prima, nu renunța. Doar cei care au muncit au reușit să aibă rezultate remarcabile.

Diferențiază-te! Alege să fii altfel! Oamenii caută întotdeauna lucruri noi! Își doresc produse de calitate, aleg acele lucruri remarcabile, care le garantează servicii de nota 10. Și știu că poți! Știu că ești capabil să le oferi clienților tăi acest gen de produse! Chiar dacă nu reușesti din prima, luptă! Crede în tine și în calitățile tale! 

Suntem noua generație de antreprenori! Noi avem idei, muncim, visăm și știm ce vrem! Vrem o viață mai bună! Vrem să le oferim mai mult copiilor noștri! Hai să ne ajutăm între noi! Hai să facem micile afaceri, mari! Putem reuși! Hai să ne punem la dispoziție cunoștințele unii altora și să obținem rezultate remarcabile împreună!

Eu știu ca poti reusi! Cred în afacerea ta și vreau să pun umărul pentru ca, împreună cu tine, să ajungem pe culmile succesului! Alături de echipa mea, îți vom promova afacerea, așa cum facem deja pentru alte zeci de proiecte de succes, de aproape 5 ani. N-o să-ți spun că suntem cei mai buni, o să las rezultatele să vorbească de la sine! Pot doar să-ți garantez că vom munci alături de tine, pentru a te ajuta să îți împlinești visul!

Sunt Alin, tânăr antreprenor, la fel ca tine. Am visat dintotdeauna să am propria afacere și să fiu independent. Am pornit de la 0, am avut ambiție și am învățat din greșeli. M-am lovit de probleme, dar m-am ridicat!  Am reușit să îmi formez o echipă, pentru că știam că doar alături de oameni capabili și dornici să lucreze împreună cu mine voi fi capabil să pun bazele afacerii mele.

Alin Velciu – tânăr antreprenor. Un partener pe care te poți baza! 

 

 

 

 

TE AȘTEPTĂM
LA UNUL DINTRE
BIROURILE NOASTRE


 

BUCUREȘTI

PLOIEȘTI

BRAȘOV

CONSTANȚA