Elementele Necesare pentru Realizarea unui Site de Prezentare

Daca vrei sa comanzi un site pentru afacerea ta, trebuie sa te gandesti putin la ce iti doresti sa promovezi prin intermediul acelui site. Ce anume iti doresti sa contina? Este adevarat ca o firma specializata in web design si promovare iti poate sugera ce ar fi cel mai potrivit ca site-ul tau sa contina. Insa de multe ori specificul domeniului in care activezi este cel mai bine cunoscut chiar de tine, cel care are experienta in acel sector. De aceea, in multe situatii, managerul firmei stie cel mai bine care elemente sunt mai important de promovat decat altele si ce trebuie scos in fata atunci cand realizezi un site sau faci o campanie de promovare.

 

Ideal ar fi ca oricine doreste sa comande un site sa-si analizeze propria activitate, clientii si piata in care activeaza, ca sa poata sugera firmei de web design o structura a site-ului.

Meniul principal al site-ului (aflat de regula in partea de sus) trebuie sa faca trimitere catre principalele sectiuni. De regula, acolo se vor gasi paginile Despre, Servicii si Tarife, Galerie Foto, Contact etc. Insa acolo pot fi adaugate trimiteri si catre alte pagini, importante pentru domeniul tau, de exemplu Testimonialele Clientilor.

Pentru ca site-ul sa poata fi realizat mai rapid, este folositor sa pregatesti continutul paginilor principale. Astfel, vei avea nevoie cel mai probabil de informatii (text si/sau imagini) deja pregatite pentru urmatoarele sectiuni din site:

Pagina Despre
Pagina Servicii si Tarife
Pagina Testimoniale
Pagina Galerie Foto (alege cele mai bune imagini reprezentative pentru activitatea ta)
Datele de Contact

Daca iti doresti un anumit design, sau anumite culori, este de asemenea important sa te gandesti si la aceste lucruri inca de la inceput.

Ideile si dorintele tale cu privire la noul site vor fi discutate cu echipa care va realiza site-ul si vor fi implementate intocmai sau imbunatatite acolo unde este cazul.

Astfel, avand stabilite designul, structura si continutul, noul site se va realiza rapid si va promova cu succes afacerea ta in mediul online.

 

 

 

TE AȘTEPTĂM
LA UNUL DINTRE
BIROURILE NOASTRE


 

BUCUREȘTI

PLOIEȘTI

BRAȘOV

CONSTANȚA