6 Ingrediente Esentiale pentru o Afacere Online

1. Sa iti cunosti clientii. Este foarte important ca inainte de a face un website pentru afacerea ta, sa stii carui public te adresezi, care sunt preferintele acestora, care sunt cuvintele “cheie” pe care acestia le cauta pentru a ajunge la produsul sau serviciul dorit. Daca nu cunosti aceste lucruri nu vei putea realiza strategii bune prin care sa ajungi la “grupul tinta” de clienti. Fii istet si investeste dupa ce ai facut o analiza asupra afacerii tale!

 

2. Websiteul costa mai mult decat asteparile tale. Websiteul afacerii tale nu este un cost ci o investitie doar atunci cand lucrezi cu o echipa profesionista pregatita care iti creste valoarea afacerii.

3. Design – Continut - SEO. Acestea sunt elemente importante in dezvoltarea unui website, carora trebuie sa le acorzi o deosebita atentie. Designul trebui e sa fie unul atragator, si este recomandata folosirea machetelor personalizate pentru fiecare website in parte. Continutul trebuie sa prezinte informatia bine structurata, si sa ii fie usor utilizatorului sa o acceseze. Nu in ultimul rand, este importanta optimizarea siteului in motoarele de cautare (SEO), care ofera vizibilitate afacerii tale si aduce trafic websiteului tau.

4. Daca ai un site nu inseamna ca vei avea instant mai multi clienti. Daca ai un website nu este suficient ca acesta sa vanda. Este important sa aiba continut valoros si design atractiv care sa “cucereasca” clientii, altfel acesta nu iti va oferi beneficii/vanzari.

5. Update! Update! Update! Tehnologia se schimba in fiecare zi iar afacerea ta trebuie sa tina pasul. Ai nevoie ca websiteul tau sa fie actualizat si imbunatatit continuu atat din punct de vedere al continutului cat si al functionalitatilor.

6. Ai grija cu cine lucrezi! Alege sa faci o investitie, nu o cheltuiala. Opteaza sa lucrezi cu o echipa profesionista in realizarea websiteului tau, iar acest lucru iti va aduce beneficii pe termen lung,

Acestea sunt doar cateva dintre aspectele de care ar trebui sa tinem cont atunci cand dorim un website. Totusi daca ar fi sa adaugam si un ultim sfat acesta ar fi #7 Construieste-ti websiteul avand publicul tinta in minte. Oamenii care fac parte din publicul tau tinta sunt cei carora li te adresezi si pe ei vrei sa ii faci fericiti!

 
 

 

 

 

 

TE AȘTEPTĂM
LA UNUL DINTRE
BIROURILE NOASTRE


 

BUCUREȘTI

PLOIEȘTI

BRAȘOV

CONSTANȚA