Ce trebuie sa contina un site de prezentare

Daca ai nevoie de un site de prezentare pentru afacerea ta, este bine sa alegi o companie profesionista care ofera servicii web integrate. Iti recomandam acest lucru din cel putin doua motive. In primul rand, o echipa profesionista este la curent cu noutatile din domeniu si vei putea apela tot la aceeasi companie pentru modificari/imbunatatiri ulterioare necesare in site. Apoi, o companie profesionista se ocupa si de partea de optimizare si promovare a site-ului. Pentru ca numarul tau de clienti / parteneri / colaboratori sa creasca, nu este suficient un site de prezentare pus online si atat. Ai nevoie ca acel site sa fie corect indexat de Google si ai nevoie ca site-ul sa fie promovat. Astfel de servicii pot fi oferite de specialisti, in cadrul unei companii profesionale.

 

Pentru ca site-ul tau de prezentare sa fie eficient, atractiv si usor de folosit, el trebuie sa aiba anumite caracteristici si sectiuni specifice pentru o promovare online de acest tip.

Ce trebuie sa contina un site de prezentare:

- Design potrivit cu activitatea/profilul companiei tale;
- Logo-ul companiei tale (de regula in partea din stanga sus);
- Meniu cu butoane catre principalele pagini din site (de regula in partea de sus);
- Numar de telefon de contact foarte vizibil (de regula afisat in partea de sus a site-ului);
- Slider cu imagini pe Home Page - poze reprezentative si atractive care ruleaza automat pe prima pagina a site-ului (de regula in partea de sus, sub meniul cu paginile principale ale site-ului)
- Pagina "Despre noi" - detalii despre activitatea si istoricul firmei, misiune, viziune etc.
- Pagina "Servicii" / "Servicii si Tarfe" - prezentarea principalelor servicii/produse oferite;
- Pagina "Contact" - modalitati de contact puse la dispozitie vizitatorilor site-ului (adresa sediu, adrese email, numere de telefon, formular de contact, harta sediu);
- Formular de Contact - vizitatorii va pot trimite un email direct din site - prin formularele speciale care se gasesc de regula in pagina "Contact", dar care pot fi folosite si in alte sectiuni ale site-ului. Prin formulare se pot trimite mailuri (inclusiv cu documente atasate), se pot face rezervari si chiar comanda produse.
- Harta sediu firma - pentru ca firma sa fie gasita rapid;
- Galerie FOTO/VIDEO - pentru prezentarea intr-un mod atractiv a serviciilor si produselor sau a activitatii companiei;
- Pagina "Testimoniale" - parerile clientilor despre compania / activitatea / serviciile dumneavoastra. Parerile clientilor pot fi prezentate sub forma de text / text + poza persoanei respective sau VIDEO.
- Blog - articole cu informatii relevante despre activitatea / domeniul companiei
- Panou de administrare continut - de multe ori se doresc mici modificari la continutul de pe site. De aceea aveti nevoie de un panou de administrare usor de utilizat, unde puteti face modificarile rapid.
- Buton "Cauta in site" - pentru site-urile care au foarte multa informatie, un astfel de buton poate fi util pentru a gasi ceva anume in site;
- Buton "Suna direct de pe mobil" - un icon cu un telefon care apare atunci cand site-ul este vizualizat de pe un telefon mobil. Apasarea pe acel icon inseamna apelarea automata a numarului de telefon stabilit de administratorii site-ului.
- Adrese de mail "oficiale" de tipul contact@... sau office@... trebuie create si folosite in relatia cu clientii. Pentru a nu fi nevoie sa va conectati si la aceste adrese de mail (pe langa cele personale pe care deja le folositi), se pot redirectiona automat mailurile intrate pe adresele oficiale catre adresele personale alese de dumneavoastra;
- CHAT online pe site - o modalitate moderna de interactionare cu vizitatorii site-ului, care are succes inclusiv in ceea ce priveste cresterea vanzarilor.

Orice site modern trebuie sa fie responsive, adica sa se vada bine atunci cand este deschis si sa functioneze corect indiferent de dispozitivul folosit de vizitatori (desktop, tableta sau telefon mobil).

Pentru ca in mediul online pot aparea diverse probleme, este bine sa alegeti in pachetul de realizare a site-ului si serviciile lunare de mentenanta, ca sa fiti siguri ca site-ul va functiona corect, non-stop, si ca orice problema aparuta va fi remediata rapid.

Realizarea site-ului si urcarea lui in online nu este insa suficienta pentru ca numarul de vizitatori si clienti sa creasca. Aveti nevoie si de promovarea site-ului, care sa va aduca mai multi oameni pe site. Promovarea se poate realiza prin diverse metode disponibile in prezent. O companie profesionista si cu experienta in campanii de promovare online va poate ajuta sa alegeti cea mai buna metoda de promovare pentru compania dvs.

Pentru orice intrebari legate de realizarea unui site de prezentare sau demararea unei campanii de promovare online, echipa Desy va sta la dispozitie.

 

 

 

TE AȘTEPTĂM
LA UNUL DINTRE
BIROURILE NOASTRE


 

BUCUREȘTI

PLOIEȘTI

BRAȘOV

CONSTANȚA