BLOG

3 sfaturi care vor ajuta în crearea unui conținut de calitate pe pagina ta web

Crearea unui conținut care să atragă clienții reprezintă o adevărată artă. Cu milioane de opțiuni disponibile pentru utilizatorii de Internet, potențialii clienți preferă să scaneze rapid conținutul pentru a obține răspunsul dorit în cel mai scurt timp. Fii sigur că, dacă nu găsesc ceea ce caută, aceștia vor părăsi site-ul tău în mai puțin de 1 minut. Din acest motiv, am hotărât să îți prezentăm câteva trucuri prin care să creezi acel conținut excelent, care să te ajute să generezi vizite constante și de lungă durată pe site-ul tău, sporind interacțiunea cu potențialii clienți.

Citește mai departe...

Social Media, un factor-cheie pentru dezvoltarea afacerii tale pe internet

Milioane de mărci sunt prezente în mediul online, însă puține reușesc să se evidențieze în adevăratul sens al cuvântului, între competitorii săi. Acest lucru se datorează în mare parte strategiei eronate de Marketing pe Social Media, motiv pentru care este esențial să folosești Internetul și, în special, rețelele sociale, într-un mod corect, pentru a contura eficient brandul companiei tale. 

Citește mai departe...

3 sfaturi esențiale pentru optimizarea unui Landing Page

Landing Page este pagina unde ajung majoritatea utilizatorilor, printr-un simplu click făcut pe un anunț de orice tip. Prin urmare este prima viziune, prima impresie pe care cineva o are asupra site-ului tău. De aceea este important de știut cum să optimizezi o astfel de pagină.

Citește mai departe...

3 pași esențiali pentru a obține referințe de calitate din partea clienților tăi

Un client satisfăcut este cel mai bun instrument de marketing care poate exista! Nu doar că este o metodă onestă și gratuită, ci poate oferi credibilitate mult mai mare, acoperind un număr surprinzător de potențiali consumatori. Este vorba despre obținerea unor referințe și recomandări venite din partea clienților.

Citește mai departe...

Echipa Desy angajeaza inca un Programator. Trimite-ti si Tu CV-ul!

DESCRIEREA JOBULUI

Cautam sa angajam un nou coleg sau o noua colega. Avem nevoie de o persoana care sa lucreze la biroul nostru din Bucuresti (zona Stefan Cel Mare), full time, pe partea de programare, pentru rezolvarea task-urilor care necesita abilitati in: PHP, Programare Orientata pe Obiecte, Framework-uri, Integrare API, E-commerce, HTML, CSS etc.

Citește mai departe...

Optimizarea site-ului tău. Trei soluții pe care trebuie să le ai în vedere dacă vrei să vinzi mai mult

A vinde mai mult și mai eficient a devenit o prioritate pentru majoritatea persoanelor care dezvoltă afaceri în mediul online. Totuși, a avea un site web dedicat afacerii tale nu este suficient. El trebuie să fie actualizat conform ultimelor tendințe în materie de design web și strategii de promovare. O muncă destul de constantă, pentru că suntem în secolul vitezei iar lucrurile se schimbă extrem de rapid. S-ar putea ca soluțiile de astăzi să nu mai fie valabile pentru ziua de mâine, iar ceea ce poți face tu, dacă vrei să îți păstrezi locul în topul afacerilor de succes, este să te informezi!  

Citește mai departe...

Social Media, aliatul afacerii tale în drumul spre succes. De ce trebuie să fii prezent online

Social Media, prin intermediul celor mai populare platforme ale momentului, a devenit una dintre cele mai puternice componente din online. Nu ar trebui să te mire dacă afacerea ta nu are succesul pe care ți l-ai imaginat inițial. De vină este, cel mai probabil, absența brandului de pe site-urile de socializare pe care publicul tău le frecventează. Acesta taxează lipsa de activitate a unui brand în mediul online și, tocmai din acest motiv, s-ar putea ca serviciile oferite, oricât de interesante ar fi ele, să nu aducă succesul afacerii tale.

Citește mai departe...

Teambuilding by Desy! Cum ne-am distrat în ultima noastră călătorie împreună

Chiar dacă fiecare membru al echipei noastre are atribuții diferite, avem totuși o mulțime de lucruri în comun, unul dintre ele fiind chiar plăcerea de a călători. Ne dorim să ajungi să ne cunoști și tu mai bine, pentru că doar descoperindu-ne așa cum suntem noi de fapt, ce ne place și cum ne distrăm, vei înțelege mai bine filosofia după care lucrăm și principiile după care ne ghidăm atunci când punem cap la cap proiecte de succes. Astfel, ne-am gândit să-ți povestim astăzi despre ultima noastră experiență în echipă, o drumeție în vârf de munte, un teambuilding organizat în zona Bușteni.

Citește mai departe...

Mobil vs. Web - Cum să comunici cu publicul rapid și eficient

Una dintre marile probleme pe care le întâmpină orice afacere la început de drum este imposibilitatea de a comunica eficient cu publicul său. De altfel, este destul de dificil să-ți cunoști pe deplini clienții și să știi, încă din primele luni de la deschidere, ce vor aceștia să primească de la brandul tău. Planează acea stare de neîncredere, dată de stângăcia prin care gestionezi legăturile cu cei care ar putea deveni clienți ai afacerii tale. Oricât de multă experiență ai fi acumulat tu în trecut, începuturile unui nou proiect vin la pachet cu multe potențiale provocări. Trebuie să te menții la nivelul publicului tău și la preferințele lui, iar cel mai important este să știi cum să comunici corect cu el, atât pe mobil, cât și pe web.

Citește mai departe...

Ultimele tendințe în Web Design. Cum să-ți faci site-ul mai atractiv pentru clienți

Cu toate că ar părea că web designerul se ocupă de tot ceea ce presupune aspectul unui magazin online, realitatea este că fiecare client va simți nevoia să-și aducă aportul asupra aspectului final al site-ului. Este de înțeles, mai ales că site-ul urmează să ilustreze pe deplin filosofia afacerii. Deseori, însă, încep să apară discrepanțe între ceea ce și-ar dori clientul și ceea ce propune specialistul în web design. Acest lucru se întâmplă deoarece primul are o imagine de ansamblu asupra site-urilor similare pe care le-a mai văzut în trecut, în timp ce web designerul tinde să propună soluții moderne, care pot contribui la o mai bună vizibilitate a afacerii în mediul online.

Citește mai departe...

Afacere online cu buget redus. Ce nu trebuie să-i lipsească sub nicio formă site-ului tău

Poate că ai în gând un proiect care pare promițător, dar nu beneficiezi de suficiente fonduri pentru a-l dezvolta cum se cuvine. Sau poate că ai deja o afacere mai mare, dar te-ai gândit că ea ar putea fi diversificată și ți-ar putea aduce mai mulți clienți. Totuși, o investiție de acest gen ți-ar putea compromite afacerea deja infloritoare. Ce e de făcut în acest sens? Răspunsul este simplu: deschide-ți o afacere online cu buget redus.

Citește mai departe...

Afacerea mea online nu e productivă! TOP 3 motive pentru care clienții îți evită site-ul

De-a lungul timpului, mare parte dintre clienții care au apelat la serviciile noastre au avut aceeași problemă: o afacere online neprofitabilă. Mulți dintre cei care ne-au solicitat ajutorul nu reușeau să înțeleagă motivul pentru care site-ul pe care îl dețin nu reușește să producă, să atragă și să încurajeze potențialii clienți să facă diferite achiziții. Ulterior, i-am ajutat pe aceștia să înțeleagă că, dincolo de un design modern, afacerea lor trebuie să aibă o personalitate și să știe cum să se diferențieze.

Citește mai departe...

Mesaj pentru noua generatie de antreprenori

Eu am reușit! Și tu poți să o faci!

Știu cât de mult îti dorești ca afacerea ta să reușească! Știu că visezi de mult timp să fii independent, știu că vrei mai mult și mai știu că îți dorești să ajungi la următorul nivel. Crede în visul tau! Transformă-ți planurile în realitate! Va fi un drum lung, așa că înarmează-te cu răbdare și ia-o încet, pas cu pas! Profită de fiecare oportunitate și nu refuza ajutorul oamenilor din jur! Crede în cei de lângă tine, bazează-te pe ei. Cere-le ajutorul! Lucrează continuu pentru ca visul tău să se împlinească!

Citește mai departe...

Iti doresti o echipa care sa lucreze la succesul afacerii tale?

Știu cât de mult îti dorești ca afacerea ta să reușească! Știu că visezi de mult timp să fii independent, știu că vrei mai mult și mai știu că îți dorești să ajungi la următorul nivel. Crede în visul tau! Transformă-ți planurile în realitate! Va fi un drum lung, așa că înarmează-te cu răbdare și ia-o încet, pas cu pas! Profită de fiecare oportunitate și nu refuza ajutorul oamenilor din jur! Crede în cei de lângă tine, bazează-te pe ei. Cere-le ajutorul! Lucrează continuu pentru ca visul tău să se împlinească!

Citește mai departe...

Importanta Imaginilor in Realizarea unui Site

Ideea ca "o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte" este o realitate care se poate observa in practica, inclusiv in domeniul Web Design. Imaginati-va un site web - un site de prezentare sau un magazin online, fara nicio imagine. Doar text. Cum ar arata? Probabil ar fi parasit de vizitatori in maxim 10 secunde, din cauza aspectului total neatragator. Imaginile de pe site au un rol foarte important. Ele dau un aspect atractiv site-ului si pot prezenta in mod placut activitatile companiei sau produsele vandute. De asemenea, cu ajutorul unor imagini poti prezenta membrii echipei tale, poti prezenta sediul sau echipamentele de lucru, si chiar secvente din timpul activitatii propriu-zise. Imaginile pot fi folosite individual, pot fi afisate in grupuri de imagini (galerii), in slideshow-uri sau chiar ca background.

Citește mai departe...

Elementele Necesare pentru Realizarea unui Site de Prezentare

Daca vrei sa comanzi un site pentru afacerea ta, trebuie sa te gandesti putin la ce iti doresti sa promovezi prin intermediul acelui site. Ce anume iti doresti sa contina? Este adevarat ca o firma specializata in web design si promovare iti poate sugera ce ar fi cel mai potrivit ca site-ul tau sa contina. Insa de multe ori specificul domeniului in care activezi este cel mai bine cunoscut chiar de tine, cel care are experienta in acel sector. De aceea, in multe situatii, managerul firmei stie cel mai bine care elemente sunt mai important de promovat decat altele si ce trebuie scos in fata atunci cand realizezi un site sau faci o campanie de promovare.

Citește mai departe...

Cat este de Sigura Plata cu Cardul Online? siguranta plata cu cardul online cat e de sigura

Atunci cand efectuezi o plata cu cardul online, datele de card utilizate pentru plata nu sunt introduse pe pagina magazinului online, ci pe paginile securizate ale procesatorului. Datele introduse pe pagina procesatorului de plati nu sunt stocate pe serverele acestuia ci sunt trimise criptat spre serverele bancii emitente pentru autentificarea tranzactiei.

Toate serverele de tranzactionare sunt scanate zilnic impotriva vulnerabilitatilor.

Citește mai departe...

Masuri de Siguranta pentru Securitatea Site-ului

Stiati ca in zilele noastre informatia este bunul cel mai de pret al unei companii?

Fie ca vorbim despre date financiare, despre modalitati de obtinere a increderii pe piata, de comunicarea vanzator-cumparator, fie ca ne referim la date tehnice sau la date active, informatia este elementul central de constituire a proceselor. Ansamblul deciziilor si al proceselor definesc minutios o companie buna de celelalte si o diferentiaza substantial.

Citește mai departe...

6 Ingrediente Esentiale pentru o Afacere Online

1. Sa iti cunosti clientii. Este foarte important ca inainte de a face un website pentru afacerea ta, sa stii carui public te adresezi, care sunt preferintele acestora, care sunt cuvintele “cheie” pe care acestia le cauta pentru a ajunge la produsul sau serviciul dorit. Daca nu cunosti aceste lucruri nu vei putea realiza strategii bune prin care sa ajungi la “grupul tinta” de clienti. Fii istet si investeste dupa ce ai facut o analiza asupra afacerii tale!

Citește mai departe...

Doua Instrumente GRATUITE pentru Optimizarea Imaginilor din Site

Una dintre cauzele incarcarii lente a unui site este dimensiunea imaginilor urcate si afisate in site. Imaginile la rezolutie mare si necompresate sunt afisate mult mai lent de catre browsere. Astfel, durata de asteptare pentru deschiderea unui site este mai mare. Pentru ca site-urile sa se incarce cat mai rapid, este nevoie de imagini optimizate. Pentru a optimiza imaginile dintr-un site, INAINTE de a le urca pe server, oricine poate folosi doua instrumente gratuite, pentru a redimensiona imaginile si pentru a le compresa.

Citește mai departe...

Stilizarea unui Site cu Ajutorul CSS

Denumirea CSS provine din expresia Cascading Style Sheets. Acum, pentru stilizarea paginilor web se foloseste cel mai des CSS. CSS-ul este un limbaj care defineste "layout-ul" pentru documentele HTML.

Avantajele CSS:
• Cu ajutorul stilurilor CSS putem sa stilizam site-uri intregi dintr-un singur fisier;

Citește mai departe...

Avantajele HTTPS pentru un site. Diferenta HTTP vs HTTPS

Ce este HTTP?

Ati observat ca adresa celor mai multe site-uri incepe cu HTTP. Dar ati vazut si acest HTTPS, incadrat cu o culoare verde, ca sa atraga atentia.

HTTP este acronimul de la “Hyper Text Transfer Protocol“. Este vorba de protocolul care permite comunicarea cu site-urile dorite; este un protocol de tip text, fiind protocolul implicit al WWW (World Wide Web).

Citește mai departe...

De ce site-ul tau TREBUIE sa fie responsive?

In ultimii ani s-a vazut o crestere importanta in vanzarile de device-uri mobile (laptopuri, tablete si telefoane) iar oamenii incep din ce in ce mai mult sa inteleaga utilitatea acestora si sa le foloseasca. Astazi traim intr-o lume in care accesul la informatie se face cu o simpla “apasare cu degetul” si aproape oricine are acces la internet pe mobil.

De asemenea, internetul este la indemana si in multe locuri publice, de exemplu restaurante si cafenele, care ofera Wi-Fi gratuit.

Citește mai departe...

Cum cresti rata de conversie pe site - 7 metode eficiente

Stiai ca vanzarile unei companii pot creste, daca acea companie este foarte usor de contactat?

Cum ajuti vizitatorii site-ului tau sa comunice mai usor si mai rapid cu tine?

Citește mai departe...

Cinci elemente cheie pentru succesul unui site

Poate acesta sa aiba un impact pozitiv asupra succesului unei afaceri?

Poate design-ul site-ului sa imi atraga clienti si sa imi creasca rata de conversie?

Cum se face ca un lucru precum design-ul unei pagini
sa fie cheia catre succesul afacerii mele?

Citește mai departe...

Ce trebuie sa contina un site de prezentare

Daca ai nevoie de un site de prezentare pentru afacerea ta, este bine sa alegi o companie profesionista care ofera servicii web integrate. Iti recomandam acest lucru din cel putin doua motive. In primul rand, o echipa profesionista este la curent cu noutatile din domeniu si vei putea apela tot la aceeasi companie pentru modificari/imbunatatiri ulterioare necesare in site. Apoi, o companie profesionista se ocupa si de partea de optimizare si promovare a site-ului. Pentru ca numarul tau de clienti / parteneri / colaboratori sa creasca, nu este suficient un site de prezentare pus online si atat. Ai nevoie ca acel site sa fie corect indexat de Google si ai nevoie ca site-ul sa fie promovat. Astfel de servicii pot fi oferite de specialisti, in cadrul unei companii profesionale.

Citește mai departe...

Realizare Site Fonduri Europene

Ai nevoie de un site de prezentare remarcabil pentru proiectul tau pe fonduri europene?
Realizam site-uri de prezentare pentru business-uri noi sau cu experienta.
Ne incadram in bugetul pentru site impus de programul european accesat.

Citește mai departe...

Realizare Site de prezentare Urgent

Ai nevoie de un web-site urgent pentru afacerea ta?
Realizam site-uri de prezentare rapid pentru business-uri noi sau cu experienta.
Tratam urgentele cu prioritate. Realizam rapid, in doar 5 zile de la comanda, un site de prezentare profesional pentru proiectul tau!

Citește mai departe...

Realizare Magazin Online Fonduri Europene

Ai nevoie de un magazin online profesional pentru proiectul tau pe fonduri europene?
Realizam magazine online pentru business-uri noi sau cu experienta care acceseaza fonduri europene sau guvernamentale.
Ne incadram in bugetul pentru site impus de programul accesat.

Citește mai departe...

Realizare Magazin Online Urgent

Ai nevoie de un magazin online urgent?
Realizam magazine online rapid pentru antreprenori tineri sau cu experienta care vor sa vanda eficient.
Finalizam magazinul online in 7 zile de la comanda.

Citește mai departe...

Realizare Site Ieftin

Ai nevoie de un web-site pentru afacerea ta?
Realizam site-uri de prezentare rapid si ieftin pentru business-uri noi sau cu experienta.

Citește mai departe...

Creare Site Ieftin

Ai nevoie de un web-site pentru afacerea ta?
Realizam site-uri de prezentare rapid si ieftin pentru business-uri noi sau cu experienta.

Citește mai departe...

Și ei au avut

incredere in noi

 • Bestevent
 • Flash
 • Easy Credit
 • TerraAster
 • Buticul Naturist
 • Am Studio
 • Clinica Estet Laser
 • Draft Vision
 • Ebeka
 • Logo West Eye Hospital
 • Midas Amanet
 • Primatgold

  De ce

  sa ne alegi pe noi

  • Iti oferim suport dedicat - vei lucra direct cu un membru al echipei
  • Vom lucra cu pasiune pentru afacerea ta
  • Beneficiezi de garantie de securitate si buna executie 36 luni
  • Ne respectam termenele asumate - proiectul tau va fi realizat la timp
  • Vei avea o prezenta in online peste concurenta ta

  Hai sa discutam despre proiectul tau

  si sa ne apucam de treaba

  Raspundem rapid solicitarilor tale

   

   

  TE AȘTEPTĂM
  LA UNUL DINTRE
  BIROURILE NOASTRE


  BUCUREȘTI

  BRAȘOV

  CONSTANȚA